Minőségi borok

Koch Kékfrankos vörösbor

Fiatalos, gyümölcsös száraz kékfrankos vörösbor, amit 15-16 °C-on, magyaros ételekhez, pörköltekhez, fűszeres sültekhez ajánlunk. Sötét rubin szín, kellemes illat mely összhangban van beltartalmi értékeivel. 

0,75 l
12,5% Vol
2018

Koch Merlot vörösbor

Ez a fahordóban érlelt merlot vörösbor magán hordozza a Szekszárdi borvidék minden szépségét. Gyümölcsös, bársonyos fajtajelleges. 15-16 °C-on, magyaros ételekhez, pörköltekhez, fűszeres sültekhez ajánlott.

0,75 l
13% Vol
2020

Koch Cabernet Sauvignon

Fahordós érlelésű karakteres Cabernet Sauvignon vörösbor. A Hajós-Bajai birtok legkiválóbb fajtája mely magába gyűjtötte a rengeteg napfényt, a bácskai feketeföld gazdagságát, valamint a gondos törődést a szőlőben és pincében. Fogyasztása 16-18 °C-on ajánlott.

0,75 l
13,% Vol
2020

Díjak:

XXVI. Felső-Bácskai Borverseny: ezüst
XIX. Nemzetközi Vince-napi Borverseny: ezüst


Prémium vörösborok

Koch Szekszárdi Merlot

Bíbor vörös színű merlot bor. Illatában erdei gyümölcsök sokasága mediterrán fűszerekkel, enyhe feketeribizli és gyengéden szilvás tónussal. Ízében a málnás-ribizlis jegyek uralkodnak. Sok szép sav és visszafogott tannin engedi érvényesülni a buja gyümölcsösséget. A fajta könnyedebb, önálló fogyasztásra sarkalló lágy,  gyümölcsökben gazdag változata.

0,75 l
13,5% Vol
2018

Díjak:

XXVI. Felső-Bácskai Borverseny: ezüst
XIX. Nemzetközi Vince-napi Borverseny: ezüst


Koch Hajós-Bajai Kadarka

A 2015-ös évjárat melegségét és a kiváló bácskai feketeföld gazdagságát hordozza ízében és illatában ez a gyönyörű Kadarka. Fakádban erjesztettük, majd tölgyfahordóban érleltük, hogy bársonyos, fűszeres legyen.

0,75 l
13% Vol
2018

Díjak:

XXVI. Felső-Bácskai Borverseny: arany


Hajós-Bajai Cabernet Sauvignon

Bíbor színű Cabernet Sauvignon bor. Illatában erdei gyümölcsök sokasága mediterrán fűszerekkel. Ízében a málnás-ribizlis jegyek uralkodnak. Sok szép sav és visszafogott tannin engedi érvényesülni a gyümölcsösséget. A fajta könnyedebb, önálló fogyasztásra sarkalló, gyümölcsökben gazdag változata.

0,75 l
13% Vol
2019

Díjak:

XXVI. Felső-Bácskai Borverseny: ezüst

XIX. Nemzetközi Vince-napi Borverseny: ezüst


Hajós-Bajai Kékfrankos

Meggypiros színű Hajós-Bajai Kékfrankos. Bársonyos illatában meggy, étcsokoládé, pici mandula és többféle pörkölési jegy. Szájban igazi, lendületes kékfrankos sok szép savval, meggyel, eleganciával és könnyedséggel. Kiegyensúlyozott vörösbor. Hosszú lecsengésében érett meggy uralkodik egy csipetnyi fűszerpaprikával.

0,75 l
13% Vol
2017

Díjak:

XXVI. Felső-Bácskai Borverseny: arany


Hajós-Bajai Cabernet Sauvignon Barrique

Mély bíbor színű Hajós-Bajai Cabernet Sauvignon Barrique vörösbor. Fűszeres illat, azután szellőztetéssel egyre több gyümölcs, csonthéjas érkezik, azután kávé és étcsokoládé, s mindezt finom vanília lengi be. Szájban a fajta piros húsú gazdagsága jelenik meg a málnától az áfonyáig. Komplex, mégis inkább gyümölcsös bor. Talán itt mutatkozik meg leginkább a borász igénye: mindenek előtt a szőlő zamata uralkodjék, s ha lehet, ezt támogassa az érlelés. Hosszú lecsengésében tüzek és fűszerek - tökéletes összhangban.

0,75 l
13,5% Vol
2018

Díjak:

XXVI. Felső-Bácskai Borverseny: arany


Hajós-Bajai Cabernet Franc

Cabernet Franc. A fűszeres-paprikás illat jegyeken áthatoló intenzív meggyesség az első élmény. Élénk savak, kerek tanninok, az életkorhoz képest meglepő lágyság jellemzi a bort. Elsőre a jó ivóbor kategóriájába tartozik. Kis férfias kesernyésség, közepes test mutatkozik. Kortyolgatva, szellőztetve illatában dió jelenik meg, így aztán újra kell kezdeni a kóstolást. A fajta itt a kedves arcát mutatja.

0,75 l
13,5% Vol
2018

Díjak:

"Darányi Ignác Emlékére" borverseny: arany
XXVI. Felső-Bácskai Borverseny: arany
XIX. Nemzetközi Vince-napi Borverseny: arany


Hajós-Bajai Cuvée -Cabernet Sauvignon- Pinot Noir

Cabernet Sauvignon - Pinot Noir házasítás

Száraz cuvée vörösbor (prémium)Mély vörös, már-már feketébe hajló szín. Illatában pörkölési jegyeken üldögélnek az erdei gyümölcsök. Komplexitására jellemző, hogy szellőztetéssel szilva jelenik meg, azután némi étcsokoládé is. Szájban sok, gazdag, szép sav hozza-viszi a gyümölcsöket - finom vaníliás, ánizsos, gyömbéres, keleties kísérettel. Lecsengése hasonlóan gazdag. Izgalmas, buja bor.

0,75 l
12% Vol
2017

FRISCH Kadarka (Selection)

A selection kadarka a legjobb minőséget adó dűlőkből válogatott, kézzel szüretelt, terméskorlátozással termelt szőlőből készített vörösbor. Gyors, rövid hordós érlelés miatt friss, gyümölcsös, mégis bársonyos és kedves ízű bor.

0,75 l
13% Vol
2018

Díjak:

XXV. Jubileumi Kadarka Nemzetközi Nagydíj Borverseny: Aranyérem


FRISCH Merlot Selection

A válogatott, kézzel szüretelt, hozamkorlátozott illatos merlot szőlőből. A nagyon rövid hordós érlelés miatt friss, gyümölcsös, mégis bársonyos és kedves vörösbor.

0,75 l
13,5% Vol
2016

Villányi vörösborokVinArt pince

Villányi Portugieser Classicus

Portugieser vörösbor. Üde, kedves illat, bársonyos íz jellemzi e friss melegszívű villányi oportót. Lassan kortyolva izgalmas, felüdítő élményt nyújt.

vörösborok villány kikerics védjegy         Akció -18% a készlet erejéig!

Akció -18% a készlet erejéig! 1320 Ft helyett:

0,75 l
12% Vol
2017

Díjak:

XIX. Nemzetközi Vince-napi Borverseny: ezüst


Villányi Csanád Cuvée 2012

A Csanád Cuvée 2012 a Villányi Borvidéken található Vin Art Pincészetünk nagy figyelemmel készített vörösbora, melyet csak kiváló évjáratokban készítünk legjobb dűlőink hordószelektált boraiból. 14 hónapig kis fahordóban, majd 16 hónapig palackban érleltük, mire kialakult az izgalmas, gazdag illat és a magával ragadó íz. Merlot 25%, Cabernet Franc 50%, Cabernet Sauvignon 25% házasítás.

Összesen: 5000 palack készült belőle

Maximum 1 karton (6 palack) rendelhető!

0,75 l
14,5% Vol
2012

Díjak:

48. Villányi Borverseny: arany
XXII. Szegedi Borfesztivál borverseny: arany
XIX. Nemzetközi Vince-napi Borverseny: arany
Tudósok bora különdíj


Csanád Cuvée 2015 Superior

A Csanád Cuvée prémium vörösbor villányi Vin Art Pincészetünk egyik legnagyobb gonddal készített bora. Kizárólag kiváló évjáratokban készítjük, a legjobb dűlőink hordószelektált boraiból.

14 hónapot kis fahordóban, majd 16 hónapot palackban érleltük, mire kialakult az izgalmas, gazdag illat és a magával ragadó íz.

Merlot 25%, Cabernet Franc 50%, Cabernet Sauvignon 25% házasítás.

0,75 l
14% Vol
2015

Díjak:

Berliner Wine Trophy 2021 - aranyérem


Villányi Cabernet Sauvignon Prémium 2012

Legmagasabb minőséget képviseli ez a Cabernet Sauvignon vörösbor a villányi borvidéken. Saját ültetvényünk kiváló fekvése, magas tőkeszáma, alacsony terhelése miatt már a szőlő is a legkiválóbb volt, melyből a bor hosszú kis fahordós, majd palackos érlelés után fejlődött igazi prémium minőséggé. Bársonyos tanninok, gyönyörű, izgalmas zamatok és illatok teljesítik ki az élményt, melyet a bor kóstolása nyújt. Fogyasztása 18-19 °C-on ajánlott.

Maximum 1 karton (6 palack) rendelhető!

0,75 l
14,5% Vol
2012

Díjak:

48. Villányi Borverseny: nagyarany a legjobb Cabernet Sauvignon különdíj

XXII. Szegedi Borfesztivál borverseny: arany

XIX. Nemzetközi Vince-napi Borverseny: arany

Tudósok bora különdíj

Nemzeti Borkiválóság

Vinagora Nemzetközi Borverseny: arany

Bayer Nemzetközi Borverseny: arany, csúcsbor különdíj

Emotions from the World: Merlot and Cabernet together (IT):arany


Villányi Cabernet Sauvignon Classicus 2015

Vin Art Pincészetünk művészi igényességgel készítette ezt a Cabernet Sauvignon bort, mely a villányi borvidék védett eredetű classicus minőségű vörösbora. Saját szőlőültetvényünk kiváló fekvése, a gondos szüret és a válogatás után hagyományosan erjesztett, majd tölgyfahordóban érett. Gazdag illat, összetett karakteres ízvilág jellemzi.

0,75 l
14% Vol
2015

Villányi Cabernet Sauvignon Prémium 2015

Cabernet Sauvignon vörösborok a villányi borvidéken majdnem minden évben képesek egyedi prémium minőségű borokat adni a 2015-ös évjárat ilyen volt. 

A villányi vörösborokra jellemző tekintélyes sötét gránátvörös színű, illat valamint zamatokban gazdag, és bársonyos tannin tartalmú ital. Nagy potenciállal és hosszú érlelési lehetőséggel rendelkezik.

0,75 l
13% Vol
2015

Díjak:

50. Villányi Borverseny 2018 - aranyérem

39. Magyar Országos Borverseny 2018 - aranyérem

35. Szent György Napi Borverseny Siklós - aranyérem

PAR Wine Award International 2018 - arany


Francia Módi Cuvée vörösbor

Kifinomult elegancia, tökéletes harmónia jellemzi ezt a bort. Stílusa gyümölcsös és mégis bársonyosan telt. Cabernet Franc, Merlot, Cabernet Sauvignon házasítása. Közepes testű, jóivású és fogyasztóbarát száraz cuvée.

0,75 l
13,5% Vol
2016

Villányi Franc száraz vörösbor

A villányi Cabernet Franc ültetvényünk kiváló fekvése, és a gondos fürtválogatás miatt a szőlő a legmagasabb minőségű volt, melyből a bor kisfahordós, majd palackos érlelés után fejlődött igazi prémium minőséggé.

Villányi Franc vörösbor

0,75 l
14,5% Vol
2017

Díjak:

2020 Vinagora Aranyérem - Legjobb magyar Cabernet franc

2020-as „Finger Lakes International Wine & Spirits Competition” borverseny - Nagyarany

2021 Berliner Wine Trophy - Aranyérem


899- Villányi Cabernet Franc

A 899 Villányi Franc a VinArt pince egyik superior prémium bora, megtestesíti Koch Csaba vörösborkészítési filozófiáját. Az egyik legszebb a 2015-ös évjáratban is csak 899 palack készült belőle. Remek dizájnnal, egyedileg sorszámozott címkével, prémium bordeaux-i palackokban kerül forgalomba.

0,75 l
13,5% Vol
2015

Díjak:

Vinagora 2021 Aranyérem


899- Villányi Merlot vörösbor

A 899 Merlot a villányi VinArt pincénk egyik csúcs prémium vörösbora, magán viseli Koch Csaba borkészítési filozófiáját. A szép 2015-ös évjáratban is csak 899 palack készült belőle. Remek dizájnnal prémium bordeaux-i palackokban önálló sorszámozással ellátott címkével került forgalomba.

Gold medal Berliner Wine Trophy

0,75 l
14,5% Vol
2015

Díjak:

2021 Berliner Wine Trophy - Aranyérem


899- Villányi Syrah vörösbor

A 899 Syrah a villányi VinArt borászatunk egyik csúcs vörösbora, méltón képviseli Koch Csaba borkészítési filozófiáját. Az egyik legszebbnek tartott 2015-ös évjáratban is csak 899 palack készült belőle. Kivételes dizájnnal prémium bordeaux-i palackokban önálló sorszámozással ellátott címkével került forgalomba.

0,75 l
13,5% Vol
2015

Koch Pálma Syrah Classicus

Villányi védett eredetű száraz vörösbor. Magyarország, Diósviszló, Villányi borvidék. Pálma első bora, mely 100% Syrah szőlőfajtából készült és 6 hónapot érlelődött francia barrique hordóban. 1289 palack készült belőle.

Borverseny Vinagora Legjobb Magyar Syrah

0,75 l
13,5 % Vol
2018

Díjak:

Vinagora 2021 Aranyérem , Legjobb Magyar Syrah


Webáruházunkban megtalálja borainkat, válogasson kedvére!