Édes fehérborok

Ice Wine - Jégbor -Desszertbor

Az ICE WINE jégbort Rajnai Rizling szőlőfajtából készítettük, amit -7 Celsius fokon szüreteltünk 2007 december 20-án éjszaka. Erre az időre a szőlőszemek kellőképpen betöppedtek és a fagy hatására a bogyókban jégkristályok képződtek, melyek préseléskor nem kerültek a mustba. A fagyott szemekből csak lassan folydogál ki a must, mely rendkívül illatos és gyümölcsös.

Fahordós érleléssel és gondos odafigyeléssel készült minőségi jégbort teljes szívvel ajánljuk 12-14 Celsius fokon fogyasztva.

0,5 l
12% Vol
2007

Díjak:

XI. Bayer Borverseny: Ice Wine Jégbor (2007) Aranyérem 

Wikipédia


Snow Wine édes fehérbor

November végén kézzel szüretelt, majd kíméletesen feldolgozott és kis fahordóban érlelt desszertbor. Mazsolás, gyümölcsös illatával és ízével igazi élmény. Fogyasztása 11-22 C-on ajánlott, desszertek kiváló kísérője.

Természetes édes bor.

0,75 l
12,5% Vol
2017

Webáruházunkban megtalálja borainkat, válogasson kedvére!